Oplev ægte komfort

Funktionelt design

Funktion og design i ét

ARKK Copenhagen blev til en sommeraften i 2014 da Kasper Høj Rasmussen stillede sin barndomskammerat Thomas Refdahl spørgsmålet "Hvis du skulle ud og købe et par sneakers, hvad ville du så købe?". Efter Thomas havde svaret de gængse store sportsbrands sagde Kasper: "præcis, der er ikke andre, og der er slet ikke noget der er dansk." Og sådan gik det til, at ARKK blev født med målet om at kombinere funktionerne og materialerne fra sportssko med designæstetikken fra Skandinavisk simpelt design - den perfekte sneaker til hverdagsbrug.

Besat af komfort

For os er et produkt aldrig færdigt. Lige meget hvor mange år en given sneaker har været med i vores portefølger snakker vi altid optimeringer. Design er én ting, små detaljer kan gøre forskellen, men med funktion sker der altid noget nyt.

Hvordan kan vi gøre denne sneaker bedre at gå i? Hvordan kan den blive endnu mere åndbar? Hvordan kan vi konstruere den til at skabe mere støtte og et bedre fit om foden?

Vi stopper aldrig med at optimere, udvikle og forbedre - det kan lyde en smule besat, og det er nok ikke helt forkert.

Vi kalder det funktionelt design, lækkert at gå i, dejligt at se på.

Mere end sneakers

Det handler ikke kun om at lave sko der er fede at se på og gå i - det handler om at være en del af en bevægelse der legimiterer at sneakers er okay at have på, hver dag. På arbejde, til fødselsdag, når du møder svigerfamilien for første gang eller når du skal giftes. Vi tager komforten med ind i et stilrent og skandinavisk design der gør det muligt at sætte dine ARKKs sammen med stort set alle dele i dit klædeskab. Oplev ægte komfort i hverdagen, samtidig med du ser godt ud - det er da en meget god kombination;) Så kom med og vær en del af rejsen, vi har plads til alle!

Oplev mere

Sneakeren der startede det hele

Nyheder fra ARKK

Vores sneakers