Den tredje Craft Maker, som vi vil præsentere, er et velkendt ansigt hos Arkk. Vores co-founder og CEO Kasper Høj Rasmussen, vi kalder ham bare Kav.

Naivitet har fostret Kavs mod, for hvis han vidste, hvor udfordrende det ville være at skabe sneakers fra bunden, ville han ikke have turde at starte. Og det er en stor læring, han minder sig selv om hver dag. Den mod og naivitet har været drivkraften til konstant at udfordre innovationen bag Arkk sneakers. At skabe sneakers kræver tålmodighed, klare visioner, et stærkt team og en innovativ tankegang. Fra en grov skitse til en endelig sneaker er designet/prototypen cirka gennem 150 sæt hænder og eksperter.

"Min favorit sneaker for denne sæson er Uncover; silhuetten bliver konstant forbedret og udfordrer standarderne for en klassisk og behagelig sneaker"

Udover at håndtere den overordnede forretning og kontoret i København er Kav fire gange om året fuldt involveret i håndværks- og designprocessen på fabrikkerne. At se en sneaker og vision blive til virkelighed er ren motivation for Kav og minder ham om, at det at lede et team af individuelle medarbejdere kræver den samme innovative tankegang som med sneakers. Det er et puslespil af unikke komponenter, der skal spille hinanden stærke.

Shop Uncover

See alle
KvindeMand