Vi præsenterer Arkk Craft Makers. En serie produceret af Arkk, der fremmer en inkluderende kultur og brandplatform for entreprenante og innovative håndværkere til at udtrykke sig selv. Følg med i de kommende uger, hvor vi vil introducere fire inspirerende ildsjæle som skaber og følger deres visioner. Du kan forvente autentiske historier og inspirerende indblik i kreativitet og håndværk.

Kasper Rusengs kreative udtryk fandt sin form gennem miniaturepostkort. Med tålmodighed, detaljer og kreativitet skaber han små versioner af velkendte eller forestillede steder. Vi mødte ham til en kreativ session for at snakke om kreativitet og håndværk, mens Kasper lavede et miniaturepostkort af Arkk Oserra-silhuetten. Kasper bor i en lille by i Jylland, Danmark, hvor han konstant bliver inspireret af sin hjemstads stilhed. Det, der mangler der, er kilden til hans voksende fantasi, fordi som han siger, i København eksisterer alt allerede.

"Når jeg arbejder med mine hænder, udforsker og udtrykker jeg det, min hjerne ikke kan alene."

For at tune ind på sin kreativitet bruger Kasper tid offline til at lytte til musik, løbe eller bare interagere med sine idéer. Vigtigst af alt giver han alle idéer en fair chance for at udfolde sig. Ingen dom, ingen fastlåst tankegang, bare kreativitet og håndværk.

Shop Oserra

See alle
KvindeMand