Det sidste portræt, af denne første runde Craft Makers, er af Cengiz Güdücü.


Arkk Craft Makers er en indholds serie produceret af Arkk, der fremmer en imødekommende kultur for entreprenante og innovative håndværkere og kreative, til at udtrykke sig selv.

Cengiz Güdücü er et København-baseret brand forankret i kunst og mode. Brandets vision er at udforske og fusionere de to verdener i sæsonbetonede kollektioner, der afspejler teknikkerne og håndværket fra begge områder.
Vi mødte Cengiz i hans studie i Vesterbro, og det var næsten som at træde ind i hans hjerne. Det intime studie strålede af kreativitet og inspiration og var den perfekte ramme for en snak om tekstiler, visioner og håndværk.

"Blegning processen kræver min fulde tilstedeværelse og opmærksomhed, fordi jeg kan aldrig forudsige resultatet. I denne proces arbejder jeg for tøjet og ikke omvendt."

Cengiz' univers er kendt for sine håndtegnede mønstre og blegede tryk, og hans tilgang til håndværket er arbejd med hvad du har', hvilket afspejles i hans designs og generelt i hans ydmyge attitude over for faget og ressourcerne.

Shop Gravity

See alle
KvindeMand